Mange gode grunner taler for Miele.
Du kan lese om seks av dem her.

«Immer besser” – tysk for ”alltid bedre” – stod det på en av de første vaskemaskinene som Miele produserte like etter oppstarten i 1899. Siden da har disse to ordene med den doble meningen utviklet seg til en omfattende firmafilosofi. Flere generasjoners streben etter alltid å bli bedre selv, for dermed alltid å være bedre enn de andre, har gitt Miele en enestående posisjon i sin bransje i hele verden. Velger du Miele, gjør du et godt valg.

Miele Qualität

Miele-kvalitet

I mer enn 100 år har vi vært opptatt av at du skal kunne stole på Miele, og at produktene våre ikke skal svikte deg. Som eneste produsent i bransjen, tester Miele sine produkter for 20 års levetid. En gang Miele, alltid Miele: Miele-kunder over hele verden forblir trofaste mot Miele og anbefaler Miele videre. Også for fremtiden lover vi at vi ikke skal inngå kompromisser når det gjelder pålitelighet og levetid for produktene våre.

Miele-teknikk

Miele står for perfekt funksjon og de beste resultater, med minimalt energiforbruk – enten det er på kjøkkenet, når det vaskes eller når det støvsuges. Det sørger en overlegen teknikk med mange innovative løsninger og unike egenskaper for. Utallige førsteplasser fra produkttester over hele verden bekrefter dette.

Handwerkskunst

Miele-komfort

Uansett om det dreier seg om en klassisk dreiebryter, diskrete sensortaster eller et høytoppløselig touchdisplay som på smarttelefonen din: Å bruke Miele er lett og morsomt. I tillegg finnes en rekke komfortable og driftssikre automatikkprogrammer som gjør det enkelt å lykkes med matlaging og tøyvask. Et bedre liv med Miele!

Miele Design

Miele-design

Miele står for klare linjer og tidløs eleganse. Ingen andre steder finner du et lignende mangfold av stilfulle designlinjer og forskjellige fargevarianter. Ingen andre legger større vekt på å tilpasse produktene designmessig til hverandre. Uansett hva slags innredningsstil du foretrekker: Miele passer perfekt for deg.

Miele Service

Miele-service

Når du kjøper et Miele produkt velger du kvalitet. Skulle du likevel trenge hjelp, vil Mieles service-team hjelpe deg raskt, effektivt og pålitelig. Vi er der for deg. Garantert!

Die Marke Miele

Merket Miele

I mange land er Miele bransjens mest populære merke. På det tyske markedet ble Miele i 2013 valgt til det beste produktmerke noensinne („best brand ever“). Miele-kundene stiller høye krav til effektivitet og til miljøvennlige husholdningsprodukter, samtidig som de er kvalitetsorienterte.