Mieles Matstudio

Kulinariske gleder

Kulinariske gleder

Glimt fra den kulinariske verdenen med et par klikk: Kjøkkenets ABC, morsomme kokebøker, trender innen kjøkken, bar og vinkjeller – og ikke minst «Miele og Mois matstudio». La deg inspirere til å få mer ut av dine Mieleprodukter på kjøkkenet.

Kulinariske trender

Kulinariske trender

Å spise og drikke forener – mennesker, nasjoner og generasjoner. Her tilbyr vi deg noe nytt, informativt og underholdende om temaene spise og drikke, lage mat og nyte.

Les mer...
Bli inspirert av Miele's oppskrifter Adobe Stock

La deg inspirere

Fra ål til svisker, fra søtt til skarpt, fra det enkle til det kompliserte – oppskrifter med suksessgaranti følger deg gjennom hele dagen.

Les mer...
Sesongens viner og drinker Adobe Stock

Noe i glasset

Hva er egentlig en brunello? Hva utmerker en portugisisk Vinho verde? Hva slags cocktail egner seg som aperitiff? Vi forklarer deg det!

Les mer...
Matlaging, kjøkkenets ABC

Kjøkkenets ABC

Det er gøy å lage mat! Fremfor alt når teknikken virker, og produktene er av førsteklasses kvalitet. Her informerer vi deg om alt som gjør matlaging enklere og bedre.

Les mer...
Kokebøker fra Miele

Kokebøker

Med oppskrifter fra Miele-kokebøkene og –rådgiverne som er spesielt innrettet for Miele-apparatene, blir verdens mest sanselige hobby til den reneste fornøyelsen!

Les mer...
Miele & Moi’s oppskrifter

Miele & Moi’s oppskrifter

Les mer...
Miele Center arrangementer

Arrangementer

På ulike arrangementer kan du la deg inspirere og informere, bruke produktene aktivt og lære av våre dyktige kokker og produktspesialister.

Les mer