Historien om Miele

Miele filosofi

Filosofi

Miele har siden starten i 1899 vært et uavhengig familieselskap, som tar et likeverdig ansvar for sine eiere, ansatte, kunder og omgivelser.

Les mer...
Miele historie

Historie

"Immer besser", tysk for "alltid bedre", skrev grunnleggerne på noen av sine aller første produkter. Siden har disse to ordene gått som en rød tråd gjennom firmaets mer enn 100 år lange historie.

Les mer...
Miele tall og fakta

Hovedtall

I regnskapsåret 2017/2018, som ble avsluttet 30. juni 2018, hadde Miele-konsernet en omsetning på 4,1 milliarder euro. Det tilsvarer en vekst på 167 millioner euro eller 4,3 prosent. På det tyske hjemmemarkedet vokste omsetningen til 1,21 milliarder euro (pluss 2,4 prosent).

Les mer...
Miele ledelse

Ledelse

Miele & Cie. KG ledes av fem likeberettigete konserndirektører: Dr. Stefan Breit, Dr. Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr. Reinhard Zinkann og Dr. Axel Kniehl.

Les mer...
Bærekraft

Bærekraft

For Miele er bærekraftig virksomhet nært knyttet til foretakets verdier og tradisjoner, og et ufravikelig grunnlag for langvarig suksess.

Les mer...
Utmerkelser og best i test

Utmerkelser & testvinnere

Stadig utvikling og forbedring er grunnlaget for Mieles virksomhet. Tallrike priser og utmerkelser viser at strategien har vært vellykket.

Les mer...
Her er Miele

Her finner du oss

Miele har kontorer og Miele Center over store deler av verden. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss.

Les mer...
Kontakt

Kontakt

Har du spørsmål, hjelper vi deg gjerne!

Les mer...